Actualitate

Incendiu la o fabrica de ciment

todayiulie 24, 2022 190 1

Background
share close

🔥Incendiu la banda transportoare a unei fabrici de ciment din județul Hunedoara

🚨În urma anunțului primit prin intermediul numărului de urgență 112, pompierii Detașamentului Deva și ai Secției Brad s-au mobilizat de urgență, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, la locul evenimentului.

🚒🚑 La sosirea forțelor, incendiul se manifesta violent, fiind afectați aproximativ 1.000 de metri din banda transportoare, cu posibilitatea extinderii la tronsonul podului cu structură de lemn, suspendat pe piloni de beton, care trece peste mai multe case.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie limitat la timp.

🚒 Alături de pompieri a intervenit și echipajul SPSU al operatorului economic cu o autospecială de stingere, un buldozer și o autoscară de pe platforma proprie.

Avand în vedere amploarea incendiului, la nivelul ISU Hunedoara s-a activat grupa operativă, misiunea fiind condusă în teren de către primul-adjunct al Inspectorului Șef – mr. Nasta Alin.

⏱️🔥După aproape patru ore, toate focarele au fost lichidate.

 

Pentru asigurarea măsurilor de siguranță, o autospecială a Detașamentului Deva și o autospeciala a SPSU au rămas în supraveghere la fața locului, pe timpul nopții.

Din fericire, în timpul evenimentului, nu s-au înregistrat victime.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Lumini ciudate pe cer observate de orăștieni

Sâmbătă seara, pe cer,  au fost observate lumini  care au atras atenția și în Orăștie. Pe rețele de socializare au fost postate poze cu șirul de lumini de o formă deosebită. Dar nu erau extratereștrii, nu erau OZN-uri, era un proiect de furnizare de internet. Sateliții StarLink fac parte dintr-un proiect lansat și dezvoltat de Elon Musk. Până în prezent au fost lansați peste 420 de sateliți. Însă proiectul cuprinde […]

todayiulie 24, 2022 227 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%