Actualitate

Incendiu la locomotiva unui tren care transporta 22 de vagoane cu biocombustibil lichid

todayianuarie 27, 2023 47

Background
share close

Aseară, pompierii petroșăneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la locomotiva unui tren de marfă. Acesta se deplasa pe relația Petroșani – Deva, iar în cele 22 de vagoane ale garniturii se transporta biocombustibil lichid.

 

14 pompieri s-au deplasat la locul solicitării, mai precis la ieșirea din stația Triaj Petroșani, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Locomotiva trenului era inundată cu fum provenit de la unul dintre motoarele electrice, care a suferit defecțiuni tehnice. Intervenția a necesitat decuplarea liniei de înaltă tensiune, după care pompierii au acționat cu mijloace de primă intervenție.

„Pentru a se evita o posibilă propagare a incendiului, locomotiva a fost decuplată de la garnitură și trasă la o distanță de siguranță.

După finalizarea măsurilor de siguranță, pompierii au însoțit locomotiva până la locul de garare, pentru a preîntâmpina alte situații de risc”, informează ISU Hunedoara.

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Atenționare meteorologică: COD GALBEN de ninsori, viscol, polei, intensificări ale vântului în sud, est și la munte

    Pentru intervalul 26 ianuarie - 28 ianuarie, meteorologii au emis  COD GALBEN de ninsori, viscol, polei, intensificări ale vântului în sud, est și la munte. De acest val de vreme rece se vor lovi și locuitorii județului Hunedoara.   Pentru evitarea oricăror situații de pericol, Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara recomandă informarea  asupra traseelor ce urmează a fi parcurse și evitarea drumurilor greu accesibile.   ❗️Recomandări rutiere❗️   […]

todayianuarie 26, 2023 8

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%