Actualitate

Incendiu la Mada, în comuna Balșa

todayoctombrie 30, 2022 468

Background
share close

În această seară, o șură din localitatea Mada, comuna Balșa a ars. În misiunea de salvare au intervenit pompierii Gărzii de Intervenție Geoagiu și cei ai Detașamentului Orăștie. Ei s-au mobilizat cu două autospeciale.

La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta generalizat, cuprinzând întreaga suprafață a anexei de aproximativ 70 mp. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat mai bine de 3 ore, reușind să limiteze la timp propagarea flăcărilor la casa din apropiere.

Din fericire, în urma acestui eveniment nu au existat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Cauza probabilă a declanșării incendiului a fost un scurtcircuit electric.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Și-a făcut praf roțile în gropile administrate de Consiliul Județean Hunedoara

Mai multe sectoare de drum județean din Hunedoara pun serioase probleme participanților la trafic. În ciuda promisiunilor de modernizare, mașinile își rup la propriu roțile pe drumurile județene administrate de Consiliul Județean Hunedoara. S-a întâmplat din nou pe DJ 705 Geoagiu – Ardeu, unde un conducător auto a rămas fără ambele pneuri de pe partea dreaptă, după ce s-a lovit la propriu de gropile din acest drum, aflat în administrarea […]

todayoctombrie 30, 2022 233

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%