Actualitate

Incendiu produs în această noapte la Romos

todayaprilie 24, 2023 127

Background
share close

Un puternic incendiu s-a produs în această noapte în localitatea Romos. O casă a fost cuprinsă de flăcări. Două femei au fost asistate medical pentru atac de panică. Proprietara casei, o femeie de 85 de ani care a reușit să se autoevacueze la timp, precum și o altă femeie de 55 de ani,  aflată la fața locului, au suferit  atacuri de panică.  Paramedicii SMURD le-au acordat asistența medicală, nefiind ulterior necesar transportul acestora la spital.  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o defecțiune la un corp de iluminat exterior, anunță ISU Hunedoara. Intervenția a fost asigurată de pompierii Detașamentului Orăștie.

 

 

„În această noapte, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Romos.

De urgență, la locul indicat s-au mobilizat pompierii Detașamentului Orăștie cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta violent într-o cameră, pe hol și la acoperișul locuinței, pe o suprafață totală de aproximativ 100 de metri pătrați, cu reale posibilități de propagare a flăcărilor la clădirile învecinate.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 85 de ani, care se afla în interior în momentul producerii incendiului, a reușit să se autoevacueze la timp.

Aceasta, precum și o altă femeie în vârstă de 55 de ani aflată la locul evenimentului au suferit atacuri de panică, fiind asistate medical de către paramedicii SMURD, fără a fi necesar transportul acestora la spital.

Pompierii militari au lichidat incendiul după o intervenție care a durat mai bine de 3 ore.” – informează ISU Hunedoara.

 

 

 

Galerie Video:

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ – ANAF anunță 14.160 controale fiscale în primul trimestru

COMUNICAT DE PRESĂ      În primele trei luni ale anului 2023, s-au efectuat 14.160 controale fiscale la contribuabili persoane juridice şi fizice - 10.184 la contribuabili persoane juridice şi 3.976 la contribuabili persoane fizice. Dintre acestea, 5.710 au fost inspecții fiscale, 5.806 verificări documentare la contribuabili persoane juridice şi fizice și 2.644 controale inopinate la contribuabili persoane juridice şi fizice, în vederea cuantificării riscului fiscal. În urma inspecțiilor fiscale au fost stabilite sume suplimentare în valoare […]

todayaprilie 24, 2023 18

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%