Actualitate

Incendiu violent distruge o casă în Petroșani

todaydecembrie 14, 2022 62

Background
share close

Azi, în municipiul Petroșani un incendiu violent a distrus o casă. Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD la un incendiu care a cuprins o locuință situată pe strada Micu Klein din municipiul Petroșani.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a menționat în comunicatul emis că : „la sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta violent, în două camere și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 100 de mp, cu posibilitatea de extindere la o altă locuință lipită de casa incendiată.

Pompierii militari au localizat și au lichidat incendiul în limitele găsite.

Din fericire, în urma evenimentului, nu s-au înregistrat victime.

Conform primelor verificări, cauza probabilă de producere a incendiului stabilită de pompieri  a fost o instalație de încălzire improvizată.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Juristul Primăriei Lupeni reținut pentru 24 de ore pentru luare de mită

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 13 decembrie 2022, a inculpatului PAVĂL CONSTANTIN. Acesta este consilier juridic principal  al primăriei municipiului Lupeni, și a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de luare de mită. Într-un comunicat, procurorii DNA susțin  că, în cauză, există date și probe care conturează […]

todaydecembrie 14, 2022 21

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%