Actualitate

Incendiu violent, în aceastã dimineață la Petros

todaymartie 23, 2023 49

Background
share close

Un puternic incendiu la Petros a avut loc în această dimineață. Totul a pornit de la o anexă gospodărească unde se aflau materiale inflamabile solide. Pompierii din Baru și Petroșani au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins gospodăria,  deteriorând inclusiv un autoturism.

 

Amploarea evenimentului a fost cauzată de faptul că incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească în care se afla o cantitate semnificativă de material combustibil solid utilizat pentru fabricarea peleților, ceea ce a favorizat propagarea flăcărilor la garajul situat din imediata apropriere. 

 

Din cauza temperaturilor foarte mari dezvoltate în zona focarului, un autoturism parcat în fața garajului a fost ușor avariat, însă intervenția promptă a echipajelor operative a limitat extinderea incendiului la locuință și la alte clădiri aflate în proximitate, „ se arată în comunicatul ISU Hunedoara.

 

Suprafața totală afectată de incendiu a fost de aproximativ 150 de metri pătrați.

Din fericire nu au existat persoane surprinse de eveniment, înregistrându-se doar pagube materiale.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cine beneficiază de asigurare de sănătate, fără plata contribuției

Fiecare dintre noi are dreptul la sănătate, iar statul are obligația să ne asigure accesul la serviciile medicale, în caz de necesitate. Cetățenii români cu domiciliul în țară, dar și cetățenii străini și apatrizii (persoanele care nu au cetățenia niciunui stat) care au obținut dreptul de ședere în România de la instituțiile abilitate și au făcut dovada plății contribuției la FNUASS sunt asigurați și, prin urmare, pot beneficia de serviciile […]

todaymartie 22, 2023 169

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%