Actualitate

Incendiu violent la o casă din Bobâlna (FOTO)

todayaprilie 19, 2021 664 5

Background
share close

Un incendiu de proporții s-a produs în noaptea de 19 aprilie în satul Bobâlna din comuna Rapoltu Mare. Se pare că totul a pornit de la un scurtcircuit. Pompierii hunedoreni au fost alertați în toiul nopții, aceștia intervenind prompt, cu două echipaje, și reușind într-un final să stingă focul ce aminința să se extindă.  Acoperișul casei a ars aproape în întregime, focul mistuind și o parte dintr-o anexă construită în curte.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara a dat mai multe detalii legate de intervenție pentru buletinul de știri Radio Color:

Două echipaje de pompieri cu două mașini de stingere de la detașamentele Orăștie și Geoagiu au acționat în cursul nopții pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din Bobâlna. La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul din lemn cu o suprafață de aproximativ 80 mp precum și la o parte din acoperișul unei anexe. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca bunurile din interiorul casei să fie salvate la timp. Deasemenea nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum în acest incendiu. Arderea a fost lichidată în scurt timp, reușindu-se izolarea incendiului la nivelul acoperișului și salvarea celorlalte imobile aflate în imediata apropiere.

Pompierii spun că cel mai probabil arderea a fost provocată de un scurtcircuit la instalația electrică a casei.

 

Sursă foto: ISU Hunedoara

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deputatul liberal Vetuța Stănescu stă la dispoziția cetățenilor hunedoreni pentru problemele comunității

Parlamentarii, reprezentanți ai cetățenilor Deputatul este persoană aleasă pentru a face parte, pe o anumită perioadă, dintr-un organ reprezentativ al statului. Cu alte cuvinte, parlamentarii sunt delegați, practic, de către cetățeni, prin vot, pentru a le reprezenta interesele în Parlamentul României. Astfel, parlamentarul are îndatorirea de a duce mai departe problemele comunității, ale județului pe care îl reprezintă, și de a găsi soluții. „Jur credinţă patriei mele România; Jur să respect Constituţia şi legile ţării; Jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României; Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de […]

todayaprilie 15, 2021 697 2 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%