Actualitate

Încep anchetele de circulație Origine – Destinație

todayseptembrie 20, 2022 24

Background
share close

În zilele de 21 septembrie, 28 septembrie, 12 octombrie și 26 octombrie 2022 în intervalele orare 08:00 – 12:00 și 14:00 – 18:00, pe drumurile naționale se vor desfășura anchetele de circulație Origine – Destinație conform cu Instrucțiunile tehnice privind organizarea și efectuarea anchetelor de circulație Origine – Destinație.

Studiul este coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică și constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare. Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România.

”Vor fi echipaje mixte CNAIR – Poliția Română (recenzori și agenți de circulație) care vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă și le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în: originea plecării în cursă, destinația cursei, scopul călătoriei pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii; pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri. Nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare. Menționăm că informațiile solicitate sunt complet anonime în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor. Fiind vorba despre o acțiune de interes public, CNAIR roagă conducătorii auto să colaboreze cu anchetatorii astfel încât această acțiune să se desfășoare într-un timp cât mai redus”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara, care administrează drumurile naționale din județul Hunedoara.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Ways to Be a Good Colombian Better half

When you decide at this point a Colombian, you should be ready for some subtleties. This is why you should hire a fantastic matchmaker to assist you find a compatible woman. It is important to not forget that a female from this nation will be well-versed in the practices of the country. If you are planning on seeing a Colombian, be prepared to purchase cultural variances between the two countries. You will additionally need to consider the fact why these […]

todayseptembrie 20, 2022 5

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%