Actualitate

Începând cu 21 februarie, timp 3 luni , circulația pe anumite străzi din municipiul Orăștie va fi restricționată

todayfebruarie 15, 2023 47

Background
share close
Începând cu 21 februarie, timp 3 luni , circulația pe anumite străzi din municipiul Orăștie va fi restricționată. Primăria municipiului Orăștiei informează care este zona afectată, într-un scurt mesaj pe pagina de socializare:
Lucrările aflate în desfășurare în Piața Victoriei implică blocarea totală a circulației, între axul drumului și blocul numărul 2 de pe Strada Armatei în sectorul de drum cuprins între străzile Pricazului și Piața Victoriei cu dirijarea circulației pe ruta ocolitoare.
Circulația de la Poșta Veche se face pe un singur sens, pe partea cu magazinul Profi spre Casa de Cultură.
Sensul de circulație pe strada Avram Iancu se va inversa pe perioada lucrărilor dinspre zona centrală către sensul giratoriu din strada Avram Iancu, astfel circulația din spatele Catedralei spre magazinul Palia va fi dirijată spre strada Avram Iancu sau strada Mihai Eminescu.
Circulația pietonilor va fi și ea restricționată și deviată pe străzile adiacente, mai sus menționate, permițându-se doar accesul pietonal al riveranilor prin asigurarea unei poteci de acces și a podețelor peste șanțurile de utilități în fața acceselor pietonale ale acestora.
Circulația va fi restricționată începând cu data de 21.02.2022 pentru o perioadă de 3 luni. În această perioadă stația de autobus de la magazinul Profi se relochează pe Bulevardul Eroilor, în față la magazinul Jysk.”
Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență reunit azi, la Prefectură

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat azi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență unde a fost analizat și discutat „Raportul de evaluare a activității comitetului în anul 2022. Documentul a fost prezentat de Alin Nasta, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Hunedoara. La reuniune a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Alin Țambă. Raportul prezentat a adus informații privind evaluarea activității pe anul […]

todayfebruarie 14, 2023 11

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%