Social

Închideri de circulație în acest weekend, în câteva zone din municipiul Deva

todayiunie 28, 2023 150 1 5

Background
share close

DEVA SUPER RALLY – etapa a III-a, din cadrul Campionatului Național de Super Rally, va avea loc vineri, 30 iunie și sâmbătă, 1 iulie 2023, în centrul municipiului Deva.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în bune condiții, traficul rutier va fi închis pe traseul unde se va desfășura competiția, de vineri 30 iunie, începând cu ora 8:00 și până sâmbătă, 1 iulie, ora 23:30, pe următoarele sectoare de drum:

  • Bulevardul 22 Decembrie, sectorul cuprins între intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 și zona Spitalului Județean Deva;
  • Strada Mihai Eminescu, sectorul cuprins între intersecția cu strada Piața Victoriei și strada Gheorghe Barițiu;
  • Strada Gheorghe Barițiu, sectorul cuprins între intersecția cu strada Mihai Eminescu și Bulevardul 1 Decembrie 1918;
  • Bulevardul Iuliu Maniu (ambele sensuri), sectorul cuprins între intersecția cu Bulevardul Decebal și Bulevardul 1 Decembrie 1918;
  • Strada Piața Victoriei, sectorul cuprins între intersecția cu strada Mihai Eminescu și Bulevardul 22 Decembrie;

 

Pe perioada desfășurării concursului, următoarele intersecții vor fi trecute pe modul de funcționare galben intermitent:

  • Bulevardul Decebal cu Bulevardul Iuliu Maniu;
  • Bulevardul Mihail Kogălniceanu cu Bulevardul 22 Decembrie;
  • Strada Mhai Eminescu cu Piața Victoriei;

Pe traseul raliului vor fi amplasate ,,șicane”, pentru ca mașinile să nu depășească 180 km/oră.

Primăria Municipiului Deva face apel la toți participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească rute ocolitoare.

Această etapă din Campionatului Național de Super Rally este organizată de AMC Racing, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva.

Mașini electrice, monoposturi, mașini de raliu și de circuit, toate vor fi prezente pe traseul din Deva și vor face un spectacol la cote maxime în orașul de la poalele Cetății.

 

 

Sursă: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

L-ați văzut? Tânăr de 18 ani din Petroșani este dat dispărut

La data de 26 iunie 2023, în jurul orei 16:30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, fiul său, BOTOS CSABA ANDREI, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul lui din Petroșani, la data de 15 iunie 2023, pentru a se angaja la o societate comercială din municipiul Arad. Bărbatul a afirmat că a ținut legătura telefonic cu […]

todayiunie 27, 2023 93

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%