Actualitate

INEDIT: Un parlamentar hunedorean oferă un stagiu de practică pentru tineri

todayaugust 25, 2021 449

Background
share close

Vetuţa Stănescu îşi îndreaptă atenţia spre tineri

Deputatul hunedorean Vetuţa Stănescu a făcut un anunţ inedit la începutul sesiunii parlamentare. Aceasta va realiza, prin Cabinetul Parlamentar pe care îl coordonează, un stagiu de practică de trei luni pentru mai mulţi tineri din judeţul Hunedoara. Aceştia vor avea ocazia de a se implica în procesul legislativ şi de a-şi pune ideile în valoare în interesul cetăţenilor.

„Am încredere în tineri și îmi doresc să îi sprijin și să îi încurajez să fie cât mai activi și mai implicați. România are nevoie de aportul lor și sunt sigură că sunt mulți tineri hunedoreni care vor să își construiască o carieră politică, într-un partid modern și orientat spre nevoile oamenilor.” a spus Vetuţa Stănescu (foto)

Cine şi cum poate aplica

Anunţul făcut de parlamentarul hunedorean:

Dacă ai domiciliul în județul Hunedoara, ești pasionat de ceea ce inseamnă activitatea parlamentară și vrei să te implici în procesul legislativ, să faci politică în interesul cetățenilor, atunci ești potrivit/ă să te alături echipei mele.
Cum poți aplica:
Trimite la adresa de e-mail [email protected], CV-ul tău și un eseu de maxim 250 de cuvinte în care să îmi spui cum vezi tu Reforma administrației publice locale.
Termenul limită pentru depunerea aplicației tale este 3 septembrie 2021. Abia aștept să vă cunosc!
Pentru alte detalii, mă poți contacta la numărul de telefon: +40749177368.
Detalii despre activitatea mea parlamentară aici
A transmis Vetuţa Stănescu pe pagina de Facebook

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Aniversare amară a muzeului orăştian. Poveste cu peripeţii la 69 de ani de la înfiinţare

Astăzi s-au împlinit 69 de ani de la înfiinţarea muzeului din Orăştie În vara anului 1952 a fost inaugurat cu o amplă festivitate la data de 23 august Muzeul Raional Orăștie. Au trecut aproape şapte decenii de atunci, timp în care muzeul orăştian a fost vizitat de zeci de mii de oameni, a găzduit mii de exponate şi o mulţime de evenimente si expoziţii. Fotografii de la inaugurarea muzeului - […]

todayaugust 23, 2021 688 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%