Actualitate

Informare cu privire la riscurile consumului de alcool şi droguri

todayiulie 9, 2022 38

Background
share close

În data de 07 iulie a.c., poliţiştii Biroului  Siguranță Şcolară  și cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Hunedoara au răspuns invitaţiei Primăriei Municipiului Orăştie (Direcţia Publică de Asistenţă Socială şi Poliţia Locală Orăştie) şi au luat parte, împreună cu specialiştii  Centrului de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Hunedoara, la o activitate preventivă vizând riscurile consumului de alcool şi droguri, în rândul tinerilor.

Acţiunea a avut loc în Parcul Tineretului, din municipiul Orăştie, şi a avut ca grup țintă 30 de copii care beneficiază de sprijinul Asociației Umanitare Renaître, cu sediul în municipiul Orăştie. Copiii au participat la un atelier de vară, în care s-au desfășurat activități interactive, non-formale pe tema informării și educării cu privire la riscurile consumului de droguri și dezvoltării unui stil de viață sănătos. Activitățile au fost adaptate vârstei celor mici și nevoilor lor de informare.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Se eliberează „numere verzi” pentru autovehicule electrice

Săptămâna aceasta, unul dintre numerele de înmatriculare de culoare verde a fost eliberat de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, pentru Primăria comunei Baru. De asemenea, se eliberează aceste tipuri de numere de înmatriculare și persoanelor fizice sau societăților comerciale care solicită acest lucru. Prefectul Călin Petru Marian îi încurajează pe hunedorenii participanți la trafic, dar și pe conducătorii instituțiilor publice să opteze […]

todayiulie 9, 2022 85

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%