Actualitate

Infrastrucutră rutieră modernă la Orăștioara de Sus

todayseptembrie 14, 2022 464 1

Background
share close

Administrația Orăștioarei de Sus, condusă de Inășescu Vasile Marian a primit undă verde pentru proiectele de modernizare a drumurilor din comună. Infrastructura rutieră din Bucium şi Orăştioara de Sus va fi modernizată, iar costul lucrărilor se ridică la suma de 9.800.000 de lei. Banii vor veni prin proiectul național de investiții   „ Anghel Saligny” , care susține dezvoltarea la nivel local a comunității.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” direct coordonat de Ministerul Dezvoltării , Lucrărilor Publice și Administrației cuprinde investiții în domenii vitale și de larg interes ce vor permite o dezvoltare locală durabilă. În acest sens, în județul Hunedoara, au primit aviz de finanțare 157 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.076.408.336,15 lei, aproximativ  220.000.000 de euro. Lista poiectelor aprobate se află publicată oficial,   pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Înălțarea Sfintei Cruci

Astăzi , pentru creștinii ortodocși este zi de mare sărbătoare: Înălțarea Sfintei Cruci, cea mai veche dintre sărbătorile creştine închinate Crucii pe care S-a răstignit Mântuitorul Iisus Hristos. Acest praznic este celebrat încă de la începuturile creștinismului, Sfântul Apostol Pavel scria în Noul Testament: „Cuvântul Crucii, pentru cei ce pier este nebunie, iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu” (1 Corinteni 1, 18). În data de […]

todayseptembrie 14, 2022 27 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%