Actualitate

Înghetată neconforma retrasa de pe piată. Se vindea si in județul Hunedoara!

todayiulie 13, 2022 40

Background
share close

Un lot de înghețată a fost retrasă de pe piață, ca urmare a unor neconformități, informează ANSVSA. Înghețata se comercializa prin lanțul de magazine Kaufland, inclusiv în județul Hunedoara.

Potrivit informării ANSVSA, fabricantul acestui sortiment de înghețată, General Mills, a dispus rechemarea voluntară a produselor de înghețată Häagen-Dazs Plain Vanilla (vanilie simplă) în România din cauza unei probleme de neconformitate din partea unui furnizor de extract de vanilie București.
”Această decizie a fost luată ca urmare a detectării unor urme de oxid de etilenă (ETO). După ce a investigat în mod proactiv această problemă pentru a determina sursa, General Mills ia măsura de precauție de a retrage în mod voluntar toate loturile afectate de Häagen-DazsTM din toate punctele de vânzare din România. Investigațiile amănunțite întreprinse de General Mills cu privire la cauza principală a acestei probleme de neconformitate au indicat că nivelurile de urme de ETO pot fi depistate la un ingredient (extract de vanilie) asigurat de către unul dintre furnizori. Nivelurile substanței detectate depășesc cu puțin limitele de detecție analitică”, spun oficialii ANSVSA.
Clienții care au cumpărat unul dintre aceste produse pot returna produsul sau chitanța la locul de cumpărare pentru o rambursare completă.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Licitația pentru Termocentrala Mintia, reprogramată

Scoasă la vânzare pentru suma de 91 de milioane de euro, Termocentrala Mintia nu are deocamdată niciun ofertant. Ca atare, licitația care trebuia să aibă loc în data de 15 iulie a fost reprogramată. Administratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara, Expert Insolvență SPRL, a anunțat că nu a fost depusă nicio ofertă pentru Termocentrala Mintia. Licitația din data de 15 iulie nu va mai fi organizată, dar se va relua […]

todayiulie 13, 2022 53

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%