Actualitate

Intense acțiuni de control în trafic- vizați în special operatorii de transport public

todaynoiembrie 14, 2022 6

Background
share close

Începând cu această dimineaţă, poliţiştii rutieri hunedoreni organizează o serie de activități de control în trafic, fiind vizate, cu precădere, autovehiculele de transport public de persoane, inclusiv cele în regim „taxi”.

Se verifică în special aspecte privind legalitatea tipului de transport, efectuat prin curse regulate şi ocazionale, dar şi deţinerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport şi de conducătorul auto. Poliţiştii rutieri acordă o atenţie deosebită verificării respectării traseului şi a graficului de circulaţie cu opririle aferente. Un alt aspect ce intră în atenția agenților de poliție este legat de capacitatea maximă de transport, avându-se în vedere situaţiile în care persoanele sunt transportate în picioare şi care pot deveni victime, în cazul unui accident rutier.

În același comunicat , Inspectoratul Județean de Poliție a subliniat că în perioada următoare  se vor face prezente, acțiunile de control în trafic pentru a preveni și corecta atitudinile tuturor participanților la trafic.

Polițiștii rutieri fac apel la toți participanții la trafic  să-și regândească comportamentul atunci când circulă pe drumurile publice, pentru a reduce pericolele din trafic și pentru a crește gradul de siguranță rutieră, indiferent dacă se deplasează cu mașina, motocicleta, bicicleta, trotineta electrică sau în calitate de pieton.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Sute de permise și certificate de înmatriculare emise în doar o săptămână

Peste 400 de permise de conducere și mai mult de 500 de certificate de înmatriculare au fost emise de SPCRPCIV Hunedoara din data de 7 noiembrie și până în 11 noiembrie. De asemenea, în vederea obținerii permisului de conducere, la proba teoretică au fost examinate 297 persoane, iar la proba practică au fost examinate 272 persoane. Pe de altă parte, în cadrul SPCP Hunedoara au fost preluate peste 200 de […]

todaynoiembrie 14, 2022 1 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%