Actualitate

Intervenție a Pompieriilor Detașamentului Orăștie

todayaugust 15, 2023 1065

Background
share close

Pompierii Detașamentului Orăștie au intervenit în această după amiază, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, pe autostrada A1, la ieșirea spre Simeria Veche, unde a fost semnalat un eveniment rutier.

Pentru misiune a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La locul indicat, pompierii au găsit un autoturism care a părăsit partea carosabilă, a intrat în parapetul de protecție și a ajuns într-o râpă de pe marginea șoselei.

Cei doi bărbați în vârstă de 49, respectiv 52 de ani, aflați în autoturism, au primit îngrijiri medicale, după care au fost transportați cu ambulanțele la spitalul din Hunedoara, pentru investigații de specialitate.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tragedie în apele Streiului: o femeie și-a pierdut viața, alte cinci persoane au fost salvate

Tragedie în apele Streiului: o femeie de 57 de ani a murit și alte 5 persoane au fost transportate la spital  după ce au fost surprinse de curenții puternici ai râului.  ISU Hunedoara, prin purtătorul de cuvânt Roxana Mateuț informează că în această după amiază, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că mai multe persoane care se aflau la scăldat în râul Strei, pe […]

todayaugust 14, 2023 816 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%