Actualitate

ISU Hunedoara a prezentat noutățile legislative pentru aprobarea categoriilor de construcții și amenajări

todayfebruarie 17, 2023 34

Background
share close

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara a organizat, astăzi, o sesiune de informare și prezentare a noutăților legislative pentru aprobarea categoriilor de construcții și amenajări care se supun avizării și autorizării privind securitatea la incendiu.


La întâlnire au participat reprezentanți ai factorilor implicați în proiectarea și execuția construcțiilor în domeniul securității la incendiu, iar informarea referitoare la prevederile legale din acest domeniu a fost realizată de pompieri ai Inspecției de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.


Au mai fost discutate aspecte de noutate privind prevederile Ordinului Ministerului Afacerilor Interne nr. 182/2022 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea și autorizarea de securitate la incendiu și protecție civilă.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Copil de 13 ani la volanul mașinii părinților, prins de polițiști la Geoagiu

În această noapte, un minor de 13 ani a fost prins conducând un autoturism pe strada Teilor din Geoagiu. Polițiștii Stațiunii Geoagiu l-au oprit în trafic pe minor care plecase la plimbare cu mașina fără permisiunea părinților. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în rem pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.       Cosmina Prața 

todayfebruarie 17, 2023 1173 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%