Actualitate

Jandarm care se afla în concediu de odihnă a salvat viața unui bărbat

todayaugust 12, 2022 209

Background
share close

Inspectoratul de Jandarmi Județean a informat:

“Un bărbat a fost astăzi salvat de colegul nostru, plutonier adjutant Ghilă Sergiu care deplasându-se spre localitatea Ormindea a observat 4 mașini care aveau avariile pornite.

Acesta a coborât imediat din mașină și a observat că două persoane, un bărbat respectiv o femeie, erau lovite în urma unui accident rutier.

Bărbatul se afla sprijinit de mașină, conștient, însă sângera abundent, având plăgi deschise la nivelul brațelor și picioarelor.

Jandarmul hunedorean având trusa de prim ajutor din mașina sa și cu ajutorul persoanelor prezente în jur a acționat imediat cu o cămașă și comprese pentru a opri sângerarea până la sosirea echipajului Smurd.

La sosirea echipajului Smurd și al Ambulanței ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Plutonierul adjutant Ghilă Sergiu nu este la prima faptă de acest gen, fiind premiat de curând cu diplomă de excelență la categoria “Cel mai bun jandarm”, iar pentru colegi este un exemplu de urmat.

Un exemplu de omenie și implicare este și pentru noi! Îl felicităm pentru fapta sa și îi mulțumim pentru dedicarea de care dă dovadă de fiecare dată!

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Șeful ITM va lua noi măsuri de combatere a muncii la negru din Orăștie

❗️❗️❗️”Știu si ca in Orastie se lucreaza mai mult sau mai putin la negru" -a declarat Inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoara , în emisiune la Radio Color ❗️Urmează controale în construcții Sancțiunea pentru munca "la negru" este de 20.000 lei pentru fiecare angajat descoperit fără forme legale. ITM v-a demara o campanie de control, în județ, a santierelor în construcții, pentru a identifica angajati fără forme legale. […]

todayaugust 11, 2022 259 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%