Actualitate

Jandarmii au salvat 17 persoane în 2022

todayianuarie 25, 2023 30

Background
share close

Comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Hunedoara

“Astăzi, 25 Ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara a avut loc evaluarea activităților desfășurate de către inspectorat în anul 2022.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv la care a luat parte domnul director, colonel Mîrza Trăian din cadrul Direcției Cabinet a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara domnul colonel Iosif Marius precum și cadrele militare din cadrul unității.

Unele dintre cele mai importante misiuni ale jandarmeriei hunedorene în anul 2022 au fost în zonele montane, unde în urma acțiunilor de căutare-salvare au fost salvate 17  persoane.

Alte misiuni efectuate de către jandarmii hunedoreni sunt:
• 6818 misiuni de menţinere a ordinii publice , în scădere față de anul precedent.
• 632 misiuni de asigurare a ordinii publice , unde au participat 3082 jandarmi , ambele fiind în creștere față de anul precedent.
• 200 misiuni de intervenție care au avut ca scop rezolvarea cu operativitate a urgențelor cetățenilor.
• 646 transporturi de produse cu caracter special.

De asemenea și în anul 2023, vă asigurăm că personalul inspectoratului va acționa pentru pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.”

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

A tras de volan ca să evite impactul și s-a răsturnat într-un șanț

Ieri, dimineață, în zona Chimica, pe DN 7, o persoană de 57 de ani din Orăștie  s-a răsturnat cu mașina într-un șanț după ce un alt șofer i-a tăiat calea. Cei doi pasageri ai mașinii au suferit zgârieturi ușoare, nefiind necesară internarea lor. Șoferul a depus plângere la poliția municipiului Orăștie, iar acum este căutat șoferul grăbit, poliția efectuează cercetări pentru aflarea acestuia inclusiv prin intermediul camerelor amplasate în zonă. […]

todayianuarie 25, 2023 1482

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%