Actualitate

Județul Hunedoara: Căderi de copaci și mașini distruse pe fondul vântului puternic anunțat de meteorologi

todayianuarie 18, 2023 57

Background
share close

Vremea rea din județul Hunedoara, pune pe jar echipajele de pompieri. La Vulcan și Baia de Criș, vântul puternic a doborât copaci. Astfel, astăzi, la orele amiezii, un copac a căzut pe carosabil, pe raza localității Baia de Cris, blocând un sens de circulație pe DN 76. Pentru intervenție, a fost folosit un echipaj de pompieri din cadrul Secției Brad, care a acționat pentru segmentarea și înlăturarea materialului lemnos de pe șosea.

Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Petroșani a intervenit în această dimineață în localitatea Vulcan, unde din cauza vântului puternic un copac a fost doborât.

În urma evenimentului două autoturisme au fost ușor avariate, fără a fi înregistrate victime. Pompierii militari au acționat pentru segmentarea și degajarea materialului lemnos de pe carosabil.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un depozit de anvelope și piese auto din Deva a ars în această noapte

Un  puternic incendiu s-a produs în această noapte, într-un depozit din municipiul Deva, în care se aflau piese auto și anvelope. Pentru intervenție au fost folosite echipajele de pompieri militari ai Detașamentului Deva, cărora li s-au alăturat pompieri din Hunedoara, Orăștie și  Ilia. Aproape 500 metri pătrați au fost afectați de incediu care la  sosirea pompierilor se manifesta cu o foarte mare degajare de fum și cu posibilitatea de extindere […]

todayianuarie 18, 2023 201

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%