Actualitate

Județul Hunedoara, sub cod portocaliu de ploi

todayseptembrie 15, 2022 53 1

Background
share close

Județul Hunedoara se află sub cod portocaliu de ploi până vineri la prânz, iar meteorologii avertizează că se pot înregistra cantități de precipitații de până la 80 litri/mp.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi torenţiale în nouă judeţe, printre care și județul Hunedoara, valabilă până vineri la ora 12:00. În acest interval de timp vor fi perioade cu averse torenţiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 40 – 60 litri/mp şi pe arii restrânse de peste 70 – 80 litri/mp, avertizează ANM.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ziua Națională a Muntelui, marcată în județul Hunedoara

La nivel internațional, anul 2022 a fost proclamat Anul Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite. Declarația Anului Internațional al Dezvoltării Durabile a Munților 2022 nu numai că recunoaște necesitatea conservării sistemului global de susținere a vieții, care este indispensabil supraviețuirii ecosistemului global, dar oferă și o bază solidă pentru continuarea lucrărilor de fond privind dezvoltarea montană, având astfel o semnificație importantă pentru viitorul […]

todayseptembrie 14, 2022 37 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%