Actualitate

KOBER își extinde afacerea și creează 100 de locuri muncă la Deva

todaynoiembrie 24, 2022 88

Background
share close

 

Producătorul de lacuri și vopsele Köber se pregătește să investească la Deva. Recent a fost  semnată achiziționarea unui teren de 20.000 metri pătrați în zona industrială a municipiului Deva, care va fi folosit, inițial, pentru crearea unui nou punct logistic regional.

Ulterior, pe acest amplasament va fi dezvoltat cel de-al patrulea centru de producție, care vin  în completarea celorlalte trei din județul Neamț.

Aproximativ 100 de noi locuri de muncă disponibile pentru care administratorii intenționează să fixeze salariul personalului calificat la minimum 4.000 lei / lună.

Investitorii,  citați de publicația economică profit.ro spun că „decizia de a investi în această zonă a fost una simplă și rapidă, poziția geografică și tradiția industrială a acestei regiuni constituind avantaje excepționale„.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

La 34 ani șofer pentru că vrea, nu pentru că are permis de conducere

Ieri, pe raza municipiului Deva, un bărbat de 34 de ani a fost depistat conducând o autoutilitară fără permis de conducere. Surprizele s-au ținut lanț . În urma testului pentru stabilirea alcoolemiei, polițiștii au constat că tânărul consumase alcool, valoarea testului indica 0,10 mg/l. Aceștia au mai stabilit că pentru autoutilitara pe care o folosea având pneuri uzate, șoferul nu deținea nici ITP valabil, nici asigurare RCA valabilă. Surpriza cea […]

todaynoiembrie 24, 2022 302

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%