Comunitate

L-ați văzut? Bărbat din Orăștie dat dispărut

todaynoiembrie 7, 2023 485 3

Background
share close

Ardean Emil de 74 de ani din Orăștie este dat dispărut, după ce fiul acestuia a anunțat poliția că tatăl său nu s-a întors acasă. El a plecat ăn mod voluntar și nu a mai revenit. Bărbatul are 1,70 înălțime ochi negri, păr cărunt, tuns scurt. În momentul plecării, bărbatul purta un pulover de culoare albastră, în picioare purta cizme și avea asupra sa un rucsac sau o raniță cu alimente. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională. Oricine deține informații referitoare la această dispariție poate ajuta apelând 112.

 

 

În data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că tatăl său, ARDEAN EMIL, în vârstă de 74 ani, în data de 30 octombrie 2023, în jurul orei 11:00, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, din Orăștie, și nu a mai revenit.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, ochi negri,  păr cărunt, tuns scurt. În momentul plecării, bărbatul purta un pulover de culoare albastră, în picioare purta cizme și avea asupra sa un rucsac sau o raniță cu alimente.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii bărbatului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vetuța Stănescu dă șah-mat pe scena politică hunedoreană. Mircia Muntean se întoarce acasă!

La sediul central al Partidului Național Liberal din Modrogan, în prezența președintelui PNL Nicolae Ionel Ciucă și a Secretarului General al partidului Lucian Bode, fostul primar al Devei, Mircia Muntean, a semnat adeziunea la PNL. Este mișcarea politică a sezonului și meritul îi revine în mare măsură deputatului Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara, care dă șah-mat scenei politice hunedorene. Fost primar al municipiului Deva, Mircia Muntean se bucură în continuare […]

todaynoiembrie 6, 2023 470 4 4

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%