Actualitate

L-ați văzut? Familia îl caută disperată din ianuarie

todayaprilie 7, 2023 166

Background
share close

La data de 06 aprilie 2023, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că fiul său OLARU OVIDIU, care locuiește de aproximativ 2 ani de zile în Danemarca, nu mai răspunde la telefon din luna ianuarie 2023 și nu mai știe nimic de acesta, fără a avea posibilitatea de a lua legătura cu acesta.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălțime de circa 1,90 m, greutatea de aproximativ 100 kg, constituție robustă, păr grizonat lung, față rotundă, ochi căprui,  prezintă o cicatrice în zona frunții, respectiv o tăietură, nu prezintă tatuaje.

Poliţiştii vor continua cercetările, persoana în cauză fiind dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 

Sursă: Comunicat IPJ Hunedoara

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Fermierii nemulțumiți protestează în mai multe județe din țară

  Fermierii organizează, vineri, proteste în mai multe judeţe din ţară şi în Capitală, nemulţumiţi de soluţia găsită de Comisia Europeană la problemele şi dezechilibrele grave cu care se confruntă sectorul agro-alimentar românesc, pe fondul distorsiunilor de piaţă cauzate de conflictul armat din Ucraina. Potrivit acestora, protestul de vineri se fundamentează pe nevoia de stabilitate şi predictibilitate a fiecărui fermier din România şi pe dorinţa de a-şi desfăşura activitatea în condiţii de egalitate cu oricare fermier european şi de a […]

todayaprilie 7, 2023 12

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%