Actualitate

L-ați văzut? Fuge de un mandat de arestare și este recidivist

todayianuarie 9, 2023 3629 5 2

Background
share close

Pe numele unui bărbat de  41 de ani din Deva s-a emis astăzi un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

https://www.politiaromana.ro/ro/persoane-urmarite/roznovan-claudiu-gheorghe

La finalul lunii decembrie, Roznovan Claudiu Gheorghe a bătut o fostă prietenă de familie, precum și pe bărbatul care o însoțea.  În urma administrării probatoriului, pe numele agresorului, Judecătoria din Deva a emis un mandat de arestare în lipsă. Bărbatul nu este la prima abatere, fiind cunoscut ca recidivist și acum este dat în urmărire naţională. Cei care îl recunosc  și dețin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

În cursul acestei zile, în urma administrării probatoriului, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis, de către Judecătoria Deva, un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.
Poliţiştii continuă activităţile specifice în scopul punerii în aplicare a mandatului de arestare preventivă emis în lipsă, bărbatul fiind pus în urmărire naţională ”, declară IPJ Hunedoara.

 

VIDEO : Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu

 

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ultimele 3 zile au adunat 160 de intervenții ale pompierilor hunedoreni

În zilele de 6, 7 și 8 ianuarie, salvatorii hunedoreni au desfășurat 160 de misiuni și intervenții, fiind tot timpul la dispoziția cetățenilor, atât pentru gestionarea optimă a situațiilor de urgență, cât și pentru acordarea primului ajutor medical calificat. Astfel, paramedicii SMURD au răspuns prompt în 125 de cazuri, cele mai multe solicitări fiind operate de către: - Detașamentul Deva – 19 intervenții - Detașamentul Orăștie – 11 intervenții - […]

todayianuarie 9, 2023 23

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%