Diverse

L-ați văzut? Tânăr de 18 ani din Petroșani este dat dispărut

todayiunie 27, 2023 133

Background
share close

La data de 26 iunie 2023, în jurul orei 16:30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, fiul său, BOTOS CSABA ANDREI, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul lui din Petroșani, la data de 15 iunie 2023, pentru a se angaja la o societate comercială din municipiul Arad. Bărbatul a afirmat că a ținut legătura telefonic cu fiul său, care a afirmat că lucrează și a închiriat o garsonieră în municipiul Arad, dar din data de 24 iunie 2023, când a vorbit ultima oară cu el, nu a mai reușit să mai discute cu fiul său, telefonul acestuia fiind închis.

Semnalmentele tânărului: înălțime de aproximativ 1,55 m, constituție robustă, aproximativ 50 kg., păr scurt șaten, culoarea tenului este deschisă, nu poartă ochelari, față ovală, ochi căprui, are un tatuaj în formă de inimă pe degetul mijlociu de la mâna dreaptă (bărbatul nu a putut menționa ce articole de îmbrăcăminte poartă tânărul).

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării tânărului, care a fost dat în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursă: IPJ Hunedoara

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

,,Campanie de informare despre efectele NEGATIVE caniculei asupra stării de sănătate a populației “

În România, vremea este caracterizată ca fiind caniculară atunci când temperaturile maxime ating sau depășesc 35 °C în cursul zilei și un indice de un disconfort termic ridicat , indicele de temperatura – umezeala (ITU) va atinge și chiar va depăși ușor gradul critic de 80 unități. Pentru a preveni efectele negative ale caniculei asupra sănătății umane, Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara recomandă populației să asculte sfaturile medicilor și să […]

todayiunie 27, 2023 16

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%