Actualitate

L-ați văzut? Tânăr de 32 de ani din Orăștie este dat dispărut

todaymartie 16, 2023 3108 2

Background
share close

La data de 15 martie 2023, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că soțul său, PICU DĂNUȚ LAURENȚIU , de 32 de ani, din Orăştie, a plecat în data de 14 martie 2023, la ora 06:00, spre aeroportul din Sibiu, pentru a se deplasa în Germania. Femeia a declarat faptul că, de când a ajuns în aeroportul din Sibiu, soțul său nu a mai putut fi contactat telefonic.

În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta un trening și încălțăminte sport, de culoare maro.

Semnalmente: înălțime 1,75 m, 80 kg., ochi căprui, păr negru, nu are tatuaje sau alte semne particulare.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deputatul Viorel Sălan susține reforma în domeniul evidenței populației

Reforma în domeniul evidenței populației este o necesitate impusă de mobilitatea accentuată a persoanelor fie în interiorul țării, fie peste granițele ei. Nu de puține ori în mass-media au ajuns situații care arătau clar felul prin care românii eludează legea referitor la reședința lor, pentru a obține diferite beneficii: posibilitatea înscrierii copiilor la școala aleasă de părinți, alta decât cea arondată adevăratei reședințe a familiei sau înscrierea a unui număr […]

todaymartie 15, 2023 243 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%