Actualitate

L-ați văzut? Un bărbat din Hunedoara a dispărut

todayoctombrie 26, 2022 17

Background
share close

 

În data de 25 octombrie 2022, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a sesizat că, fratele său, CORAȘ MARCEL, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Hunedoara, a plecat voluntar de la domiciliul său în data de 10 octombrie 2022, în zona orașului Călan, pentru a presta servicii în vederea creşterii de animale.

Având în vedere că bărbatul nu deţine telefon mobil, nu s-a putut lua legătura telefonic cu el și nu se cunoaște vestimentația cu care era îmbrăcat și ora plecării acestuia de la domiciliu.

       Semnalmentele persoanei plecate voluntar sunt: înălțime de circa 1,60 cm, greutatea de aproximativ 55 kg, constituție normală, păr grizonat, ochi verzi.

    Poliţiştii vor continua cercetările, persoana în cauză fiind dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 

Cosmina Prața

 

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Dezbateri la Consiliul Județean, între membrii ADI pe tema deșeurilor

Astăzi, Sala Mare de Ședințe a Consiliului Județean Hunedoara a găzduit reuniunea membrilor Asociației de Dezvoltare Intercomunitară sistem integrat de gestiune a deșeurilor din județul Hunedoara. Printre participanți s-au numărat și cei 28 de primari semnatari ai solicitării înaintate către ADI, cu privire la situația generată de necesitatea introducerii taxei de salubrizare. Ședința de Urgență a avut pe ordinea de zi discuții și lămuriri referitoare la taxele negociate prin noul […]

todayoctombrie 25, 2022 20

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%