Actualitate

L-aţi văzut? Dat în urmărire naţională.

todayiunie 17, 2022 29 6

Background
share close

La data de 13 iunie 2022, în jurul orei  19:45, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său, BARB VALENTIN IOAN de 41 ani (foto), a plecat din data de 09 iunie 2022 să însoțească o turmă de oi din zona Geoagiu spre județul Bihor, iar pe traseu, în noaptea de 11/12.06.2022,  aflându-se în zona satelor Curechiu-Rovină, din comuna Bucureșci, acesta s-ar fi hotărât să nu mai continue drumul spunând ciobanului care îl însoţea că se va întoarce acasă, însă nu a revenit la domiciliu.

Semnalmente: bărbatul are înălțimea de aproximativ 1,60 m, 60 kg., păr șaten, ochii căprui, iar la momentul plecării era îmbrăcat cu pantalon tip salopetă, de culoare albastră și o bluză de culoare neagră.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Online Dating Sites International

Online dating sites international are a great way to discover local and foreign public who share your hobbies. They also allow you to get to know someone from a unique part of the world https://thebestmailorderbride.com/site-reviews/connecting-singles-website/ before you go on a time with all of them. When it comes to online dating services, safety and security are of utmost importance. The appropriate international internet dating site or perhaps app can help you stay safe and protect your data. They will even […]

todayiunie 17, 2022 7

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%