Actualitate

La 15 ani, primii pași către gratii pentru furt calificat

todayaprilie 25, 2023 532

Background
share close

Un adolescent de 15 ani a fost reținut ieri de polițiștii din Deva, după ce a fost identificat ca autor al unui furt petrecut în noaptea de duminică spre luni. Acesta a pătruns prin forțarea ușii de acces într-o spălătorie auto, de unde a furat casetele de colectare a bancnotelor. Prejudiciul comis a fost de 17000 de lei.

Urmează a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

„La data de 24 aprilie 2023, în jurul orei 10:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către reprezentantul unei spălătorii auto din Deva cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 aprilie 2023, o persoană necunoscută a pătruns prin forțarea ușii de acces în incinta spălătoriei, de unde a sustras casetele de colectare a bancnotelor (prejudiciul estimat fiind de peste 17.000 de lei).

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva au identificat un minor în vârstă de 15 ani, din Deva, bănuit de comiterea faptei reclamate.

Față de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta urmând să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale,”  se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cinci oferte pentru construcția variantei de ocolire a Timișoarei

COMUNICAT DE PRESĂ   Cinci oferte pentru finalizarea construcției Variantei de Ocolire Timișoara Sud!     Luni, 24.04.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului “Execuția Lucrărilor din cadrul Obiectivului Varianta de Ocolire Timișoara Sud – Rest de Executat”.   Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:   1. AUTOMAGISTRAL-PIVDEN (Ucraina)   2. Asocierea DUNA GROUP INTERNATIONAL Kft (lider de asociere) - DUNA […]

todayaprilie 24, 2023 14

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%