Actualitate

La 34 ani șofer pentru că vrea, nu pentru că are permis de conducere

todaynoiembrie 24, 2022 302

Background
share close

Ieri, pe raza municipiului Deva, un bărbat de 34 de ani a fost depistat conducând o autoutilitară fără permis de conducere.

Surprizele s-au ținut lanț . În urma testului pentru stabilirea alcoolemiei, polițiștii au constat că tânărul consumase alcool, valoarea testului indica 0,10 mg/l. Aceștia au mai stabilit că pentru autoutilitara pe care o folosea având pneuri uzate, șoferul nu deținea nici ITP valabil, nici asigurare RCA valabilă. Surpriza cea mai mare a fost că tânărul nu avea nici documente personale de identificare pentru a fi sancționat. La final tânărul s-a ales cu dosar penal.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Percheziții într-un dosar cu prejudiciu de peste 10 milioane de lei

Un dosar în care prejudiciul calculat depășește 10 milioane de lei vizează mai multe societăți comerciale, inclusiv din județul Hunedoara, iar polițiștii au descins în această dimineață în 15 locații. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, la sediile sociale ale unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane, în municipiul București și în județele Prahova, […]

todaynoiembrie 24, 2022 104

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%