Actualitate

La 76 de ani trăiește singură într-o locuință socială din Orăștie, fără apă, lumină și gaz

todayfebruarie 24, 2023 1970 3

Background
share close

 

O femeie de 76 de ani locuiește singură într-o locuință socială din Orăștie, fără apă, lumină și gaz, la parterul unui bloc, cu ușa sigilată de autorități, după cum a prezentat cazul într-o postare pe Facebook, Nicolae Stoica, liderul de sindicat Speranța. Iată ce ne-a declarat Nicolae Stoica, despre acest caz ne-a declarat.

 

Am cerut un punct de vedere, Primăriei Municipiului Orăștie, care ne-a comunicat următoarele:

„La această dată, pe numele numitei Zăpodean Constantina există o sentință civilă de evacuare cu numărul 580/CC/2022, motivată de neplata chiriei, incendierea imobilului și contract de închiriere expirat. În data de 26 august 2022, numita Zăpodean Constantina a fost evacuată de către executorul judecătoresc Oancea Petru, respectând prevederile legale. Personalul Primăriei a fost informat ulterior că doamna Zăpodean a intrat prin efracție în imobil.”

De asemenea Primăria Municipiului Orăștie ne-a informat că doamna are pensie, are o fiică și un fiu, cu care nu se înțelege, iar utilitățile sunt sistate pentru neplată. Numai către Activitatea Goscom, dânsa a acumulat o datorie de 1286,66 de lei. La final , primăria ne-a mai informat că după 1 martie 2023, conform Codului de Procedură Civilă, se vor întocmi demersurile pentru evacuarea doamnei Zapodean.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Peste 120 de fermieri hunedoreni au participat la întâlnirea cu reprezentanții APIA

Sala mică a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva a devenit neîncăpătoare. Astăzi mai bine de 120 de fermieri hunedoreni s-au întâlnit cu reprezentanții APIA la Deva pentru a afla ultimele noutăți legate de acest domeniu esențial. Întâlnirea s-a desfășurat cu prezența prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a directorului general al APIA Adrian Pintea, a directorului Agenției Naționale pentru Zootehnie, Florinel Bîrcă și a subprefectului Lorenz Szell . Cu […]

todayfebruarie 23, 2023 85

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%