Actualitate

La Balșa -tradițiile sunt păstrate și dăruite tuturor celor ce vor să descopere frumusețea Crăciunului în lumea satului

todaynoiembrie 29, 2022 1486 6

Background
share close

Primăria comunei Balșa organizează și în acest an evenimente în decursul lunii decembrie.

Pentru început, grupul de călușari care cuprinde tineri din Voia și Balșa vor fi mâine prezenți la Ceru Băcăinți unde vor juca și colinda la invitația Asociației Păstrarea Tradițiilor din Timișoara, condusă de profesorul și interpretul Remus Grosu. Întregul moment va fi cuprins într-o emisiune televizată.

Apoi urmează două evenimente: primul dintre acestea cheamă oamenii la spectacolul de lumini ce vor împânzi comuna, în data 6 decembrie, spre bucuria celor mici și mari. Cel de-al doilea eveniment va fi pe pe 22 decembrie când  se va organiza un spectacol de colinde si dans călușeresc cu invitați de seamă: Gheorghe Lăscoiu, Răzvan Furdui si Simi Belea care vor aduce colindele tradiționale.

Despre aceste evenimente, primarul comunei Balșa, Traian Felician Jude, ca organizator  a adresat invitația de a participa la acestea, tuturor celor care nu numai îndrăgesc tradițiile, ci  se bucură de frumusețea și unicitatea lor.

 

  • cover play_arrow

    La Balșa -tradițiile sunt păstrate și dăruite tuturor celor ce vor să descopere frumusețea Crăciunului în lumea satului radiocolor

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Se modifică programul de vizitare al cetățenii Sarmizegetusa Regia

Odată cu anotimpul rece se modifică programul de vizitare al cetăţii Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei. Astfel, de la 1 decembrie, cei care vor să viziteze situl arheologic aflat sub patronajul UNESCO o vor putea face între orele 9,00 şi 15,00, a anunţat marţi administraţia sitului arheologic. Noul program rămâne în vigoare până în data de 28 februarie 2023. Carmen PREDA

todaynoiembrie 29, 2022 84

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%