Actualitate

La Deva, serbările prilejuite de Ziua Națională a României cuprinse într-un regal folcloric

todaydecembrie 1, 2022 28

Background
share close
Anul acesta ziua națională a României este sărbătorită cu mare fast în municipiul Deva.
Alături de Primăria municipiului Deva, condusă  Florin Oancea și Consiliul Local Deva, Prefectura județului Hunedoara, condusă de Călin Petru Marian a organizat în încheierea celebrării Zilei Naționale un regal folcloric.
Cu participarea Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, în Piața Victoriei  vor urca în această seară, începând cu ora 17:00 următorii artiști: Marius Ciprian Pop, Cristian Fodor, Ciprian Roman, Liliana Laichici, Adriana și Mariana Anghel, Ovidiu Homorodean, Mariana Deac, Veta Biriș, Ionuț Fulea, Tudor și Nicolae Furdui Iancu.
Vor acompania Orchestra Ansamblului Profesionist Cindrelul- Junii Sibiului, Grupul Instrumental „Crai Nou” din Alba Iulia și Grupul Instrumental  „Codru de România”. Spectacolul va fi prezentat de Iuliana Tudor.
Seara se va încheia cu un foc de artificii, ce își vor face simțită prezența începând cu ora 21.50.
Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Ziua Națională sărbătorită în Orașul Paliei

Ziua Națională a României marcată la Orăștie, unde primăria a organizat o ceremonie în acest sens. În Piața Victoriei, din orașul Paliei, orăștienii au fost invitați de către Primărie și Consiliul Local, pentru a reaminti momentul Marii Uniri. La ora 12.00, în mijlocul oamenilor adunați, un sobor de preoți a oficiat o slujbă religioasă. Ceremonia oficială dedicată zilei de 1 Decembrie a continuat  cu depunere de coroane de flori la […]

todaydecembrie 1, 2022 208 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%