Actualitate

La Ilia, o pisică salvată de pompieri, după ce a căzut într-o fântână

todaynoiembrie 12, 2022 75

Background
share close

O baie rece în noiembrie e ultimul lucru la care ar visa o pisică. Tigrișor însă, neastâmpărat din fire, nu a luat în calcul pericolul de a se plimba pe marginea fântânii din ogradă.

O mișcare greșită l-a făcut să cadă în puțul adânc de 3 metri, de unde, cu ultimele puteri a început să miaune disperat până când stăpânii l-au auzit. Pentru că singuri nu aveau cum să-l salveze, aceștia i-au chemat în ajutor pe colegii noștri de la Secția de Pompieri Ilia.

Folosindu-se de accesoriile din dotare, pompierii l-au scos numaidecât pe Tigrișor la suprafață, speriat și tremurând din toți rărunchii.

După ce l-au înfășurat într-un prosop și l-au ținut la piept pentru a se încălzi, salvatorii s-au asigurat că motănelul nu este rănit și l-au încredințat proprietarilor.

Suntem siguri că Tigrișor nu va uita prea curând acestă baie îngrozitoare, cum nici colegii noștri nu-i vor uita ochișorii verzi, mulțumitori care abia i se vedeau din prosop.🙂🚒👨‍🚒🐈

#ISUHunedoara #DSU #IGSU #pompierii #salvatorii #mereuladatorie

SURSĂ : Comunicatul transmis de ISU HUNEDOARA

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tineri atacați cu un cuțit în Orăștie

În zona Rețelei de case familiale din  Orăştie au fost atacați doi minori,  de 16 şi de 17 ani, de un alt tânăr de 22 de ani. Una din victime a fost lovită cu un cuțit  în apropierea ochilor și în picior, iar cealaltă victimă are mandibula ruptă. Atacul s-a produs joi seara, în 10 noiembrie. Una din victime a fost transportată la Timișoara pentru a fi tratată  în secție de maxilo-facială. Cealaltă […]

todaynoiembrie 11, 2022 3037 11

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%