Politică

La mulți ani, deputat Vetuța Stănescu!

todayseptembrie 29, 2023 108

Background
share close

Deputatul PNL de Hunedoara, Vetuța Stănescu își serbează azi ziua de naștere.  Echipa Radio Color îi urează „La Mulți ani!” și succes atât pe plan profesional, cât și personal. Vetuța Stănescu este în acest moment deputat al Partidului Național Liberal, reprezentând în Parlament județul Hunedoara. În cadrul organizației hunedorene a Partidului Național Liberal, este președintele acesteia, funcție pe care o deține din anul 2020, moment în care a devenit prima femeie din județ care să dețină președinția unei organizații județene a unui partid.

Vetuța Stănescu s-a născut în data de 29 septembrie 1969, în localitatea Sălașu de Sus județul Hunedoara, județ pe care aceasta îl reprezintă acum în Parlamentul României. A absolvit în anul 1994 Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Tehnice din Timișoara, cu specializarea Utilaj Tehnologic Chimic, urmându-și apoi studiile de masterat, la aceeași instituție, în domeniul Inginerie și Tehnologie laser, în anul 1995.

În anul 2007, Vetuța Stănescu își încheie studiile la Facultatea de Științe a Universității din Petroșani, specializarea Finanțe și Bănci, iar în 2008 adaugă în CV-ul universitar un masterat în Administrație publică.

Parlamentarul hunedorean a ocupat în decursul timpului mai multe funcții în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate – șef serviciu, director executiv relații cu furnizorii, planificare și prognoză. A fost director financiar contabil al Spitalului Județean de Urgență în perioada 2010 – 2015.

Astăzi,  Vetuța Stănescu este deputat în Parlamentul României și a perseverat în crezul său care spune că politica se face pentru oameni, nu pentru politicieni. Rezultatele muncii sale în Parlament o confirmă, iar activitatea din Camera Deputaților este continuată în teritoriu, cu oameni, între oameni.

Astăzi, doamna Vetuța Stănescu își serbează ziua de naștere și ne face o deosebită plăcere să ne alăturăm celor care îi urează ”La Mulți Ani!”, multă sănătate, fericire și putere de muncă alături de cei dragi!

 

 

Echipa Radio Color

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă: populismul afectează democraţia şi pune în pericol drepturile civile ale tuturor

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, în cadrul Conferinţei Europene a preşedinţilor de parlamente din statele membre ale Consiliului Europei care are loc la Dublin, că.   "Am punctat faptul că populismul afectează democraţia şi pune în pericol drepturile civile ale tuturor, subliniind amploarea discursului extremist pe agenda publică şi riscurile unor democraţii iliberale. Mai mult, consider că avem obligaţia de a promova continuu avantajele procesului democratic, care garantează […]

todayseptembrie 29, 2023 45

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%