Actualitate

La mulți ani, domnule Prefect!

todayseptembrie 27, 2023 37

Background
share close

Astăzi, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, își serbează ziua de naștere, iar cu această ocazie echipa Radio Color îi transmite un sincer și călduros „La mulți ani!”

 

Născut în data de 27 septembrie 1971, în comuna Baia de Criş – judeţul Hunedoara, Călin-Petru Marian este absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj -Napoca. A urmat mai multe cursuri de specializare în domeniul agricol, economic şi management şi a fost cadru universitar la USAMV- Cluj Napoca, timp de doi ani. Între anii 2008 – 2009 a coordonat activitatea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Hunedoara, în perioada 2012 -2014, a fost şef al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Hunedoara, iar din anul 2016 şi până în luna iulie 2020, a condus Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Hunedoara, după care a fost numit în funcția de prefect.

În fruntea Prefecturii Hunedoara a avut un mandat greu, marcat inclusiv de pandemia de COVID – 19, dar a reușit să demonstreze că, prin implicare, multă muncă și determinare orice situație poate fi gestionată corect și își poate găsi rezolvarea.

 

 

 

 

Echipa Radio Color

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident pe A1: o mașină a luat foc în urma impactului cu un autotren

Un grav accident a avut loc în această dimineață pe autostrada A1, între localitățile Simeria și Orăștie. Un autoturism a luat foc. Din fericire nu au existat victime „În această dimineață, pompierii deveni au fost solicitați să intervină pe autostrada A1, între localitățile Simeria și Orăștie, unde a avut loc un accident rutier între un autotren și un autoturism. În urma impactului, autoturismul a luat foc. La sosirea echipajelor operative, […]

todayseptembrie 27, 2023 239

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%