Actualitate

La mulți ani, domnule Prefect!

todayseptembrie 27, 2022 212 1

Background
share close

”Un moț drept, un om bun, un prieten de nădejde, pe care te poți baza oricând” – așa este caracterizat în câteva cuvinte de cei care îl cunosc Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian, care astăzi își aniversează ziua de naștere.

Din exterior privit, Călin Petru Marian este un om calm, vesel, implicat, care nu ezită să pătrundă în miezul lucrurilor pentru a descâlci o situație, oricât de dificilă ar fi, un om care și-a înțeles pe deplin menirea în momentul în care a acceptat să preia o funcție publică ce implică o serie de responsabilități. Este un moț autentic, care a crescut cu învățăturile ilustrului său înaintaș Avram Iancu – Eroul nostru Național, pe meleagurile ”Crăișorului Munților”, și care a învățat că rezolvarea unei probleme înseamnă în primul rând implicare.
Acesta este Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara, cel care este mereu acolo unde situația o impune, în contact direct cu cetățenii.

Născut în data de 27 septembrie 1971, în comuna Baia de Criş – judeţul Hunedoara, Călin-Petru Marian este absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj -Napoca. A urmat mai multe cursuri de specializare în domeniul agricol, economic şi management şi a fost cadru universitar la USAMV- Cluj Napoca, timp de doi ani. Între anii 2008 – 2009 a coordonat activitatea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Hunedoara, în perioada 2012 -2014, a fost şef al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Hunedoara, iar din anul 2016 şi până în luna iulie 2020, a condus Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Hunedoara, după care a fost numit în funcția de prefect.

În fruntea Prefecturii Hunedoara a avut un mandat greu, marcat inclusiv de pandemia de COVID – 19, dar a reușit să demonstreze că, prin implicare, multă muncă și determinare orice situație poate fi gestionată corect și își poate găsi rezolvarea.


La mulți ani, domnule Prefect Călin Petru Marian! Vă dorim ani mulți cu sănătate și fericire și să rămâneți aceeași persoană ”sociabilă, generoasă, amabilă și de bună credință”, așa cum v-ați caracteziat pe pagina dvs de pe o rețea de socializare.
Omul bun răzbește și triumfă întotdeauna!

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Călușarii din Romos au câștigat un important premiu

𝐙𝐞𝐜𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐬𝐚𝐦𝐛𝐥𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚 𝐭𝐚𝐫𝐚  au concurat 𝐥𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚, 𝐥𝐚 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥-𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 ,,𝐉𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐅𝐞𝐜𝐢𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐬𝐢 𝐁𝐚𝐫𝐛𝐚𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚" Festivalul este deja organizat la nivel național și este un concurs destinat formațiilor tradiționale. Anul acesta formațiile  s-au   întrecut în fața unui juriu de specialitate format din  coregrafi, profesori coregrafi și muzicologi. Festivalul a  fost organizat la Cluj-Napoca, duminică, 25 septembrie 2022, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”. Călușarii din […]

todayseptembrie 26, 2022 560 5

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%