Actualitate

Lansare de carte -„Dansează și taci” noul volum semnat de Silvia Beldiman

todaynoiembrie 16, 2022 96 1

Background
share close

 

Astăzi, 16 noiembrie, la ora 17:00, Sala Astra din Orăștie va găzdui lansarea noului volum semnat de Silvia Beldiman. „Dansează și taci” printre rândurile pline de sens, alături de Sânziana personajul creionat între iubire și iertare, este o invitație scrisă de Silvia Beldiman care vine și surprinde iubitorii de carte deja cuceriți de farmecul poveștilor sale de viață.

Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Alba-Hunedoara, Asociațiunea ASTRA – Despărțământul „Aurel Vlaicu” din Orăștie, Primăria Municipiului Orăștie și Editura Școala Ardeleană și-au unit eforturile și au  organizat lansarea acestei cărți.

Reușita acestui eveniment orăștian este asigurată și de momentul artistic susținut de Maria Buda, Laura Ilieș, Bianca Simina și Răzvan Ploia, Coregrafia organizată de Luisa Baltă prezentat de Cornel Nistea, Vasile George Dâncu și Gabriel Petric. Evenimentul va fi moderat de Narcis Terchet.

 

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Barajul de la Mihăileni merge mai departe. Activiștii de mediu au pierdut!

Tribunalul Cluj a respins cererea de chemare în judecată depusă de Asociația „Declic” prin care a solicitat oprirea lucrărilor și a funcționării Barajului de la Mihăileni din comuna Buceș, județul Hunedoara, a anunțat Prefectura Hunedoara.  Printre cei chemați în judecată de către asociație s-au aflat „Administrația Națională Apele Române” și „Administrația Bazinală de Apă Crișuri”, iar stadiul procesual este ”pe fond”. Soluția pe scurt a completului de judecată este: „Admite […]

todaynoiembrie 16, 2022 165

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%