Actualitate

Lăsat cu buzunarul gol într-o singură partidă de amor

todaymartie 15, 2023 1976 2

Background
share close

A furat bani dintr-o mașină, dar a fost prinsă de polițiști. Persoana bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt, a fost rapid identificată de poliţişti. „Facerea de bine” s-a petrecut într-o parcare, în mașina victimei pe DN 66, iar autoarea furtului a fost o femeie din Călan de 32 de ani, care și-a însușit o sumă consistentă, și anume 2040 lei.

          În data de 15 martie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Prahova, despre faptul că o femeie i-a sustras din autoturism o sumă de bani.

Polițiștii care au sosit la fața locului l-au identificat pe bărbat, care a relatat faptul că a oprit autoturismul pe DN 66, într-o parcare din localitatea Ruși, iar în autoturism a urcat o femeie care, înainte de a coborî din maşină, i-ar fi sustras 2.040 de lei.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o în scurt timp pe cea bănuită de comiterea infracţiunii de furt, o femeie în vârstă de 32 de ani, din oraşul Călan, asupra căreia a fost găsită suma de bani sustrasă, care a fost, astfel, recuperată.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de furt.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Petroșani: Caravana ISU Hunedoara-„Fii pregătit”

Petroșani: Caravana „Fii pregătit”     Astăzi, în cadrul programului Caravanei „Fii pregătit”, organizată de către Departamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, la Petroșani, a avut loc o întâlnire a salvatorilor cu elevi ai școlilor din localitate. Aflați la Centrul mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție, elevilor li s-au prezentat, prin exerciții interactive, tehnici de acordare a primului ajutor, măsurile […]

todaymartie 14, 2023 43

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%