Actualitate

Laurențiu Paicu – Cel Mai Bun Designer de Interior al Anului 2023

todayoctombrie 20, 2023 550

Background
share close

Orăștianul Laurențiu Paicu confirmă și anul acesta. În cadrul Galei Excelenței pentru Inovație, Calitate, Profesionalism, Talent și Unicitate în Design de interior, arhitectul  Laurențiu Paicu a primit Marele Trofeu.

Munca sa dedicată și talentul sunt astfel răsplătite, și motivul e lesne de înțeles într-o lume competitivă, fiind suficient să răsfoiești portofoliul său impresionant.

Doresc să mulțumesc organizatorilor acestei gale și în special Adelei Diaconu, părinților care mi-au fost mereu alături de la primul început și tuturor oamenilor nemaipomeniți cu care am avut ocazia să lucrez și care au avut încredere în viziunea mea pentru a crea frumosul. Sunt extraordinar de mândru de acest premiu și de acest statut, câștigate prin anii de lucru intens și nopți nedormite, dedicatie și dorința de a aduce Bunul Gust și Frumosul în casele oamenilor,” scrie într-un mesaj pe pagina sa de socializare, Laurențiu Paicu.
Cunoscut pentru proiectele sale avangardiste, brandul Laurentiu Paicu – Interior Design®, a devenit oficial Top unul dintre cele mai renumite studiouri de amenajări interioare din România.  Mai mult de 300 de proiecte de porotfoliu, multiplu-premiat pentru „Best Interior Design” și publicat în peste 150 de reviste și cărți de specialitate, în cei doar 6 ani de activitate pe piața din România scrie deja istorie: s-a făcut remarcat încă de la început pentru unicitatea cu care abordează spațiile interioare. Fiecare proiect poartă imprimată cu originalitate semnătura lui Laurențiu Paicu și este o poveste care stârnește emoție și stare de bine.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Cod galben de intensificări ale vântului valabilă până duminică dimineaţa în zone din zece judeţe. Hunedoara este inclusă în atenționarea ANM

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă până duminică dimineaţa în zone din zece judeţe.  Potrivit meteorologilor, în intervalul 20 octombrie, ora 10:00 – 22 octombrie, ora 10:00, vântul va avea intensificări în Banat, Crişana şi în sud-vestul Transilvaniei, cu viteze în general de 55 – 60 km/h.  De asemenea, în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, la altitudini […]

todayoctombrie 20, 2023 54

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%