Diverse

Laurentiu Paicu, creativ, metodic și mereu surprinzător

todayaugust 16, 2023 198 1

Background
share close

Laurențiu Paicu, orăștianul care a atins topul celor mai buni profesioniști în lumea designului interior ca fiind cel mai bun, este propunerea de pe coperta revistei Casa și Grădina.

Ediția de Septembrie a revistei Casa și Grădina vine și propune cititorilor câteva soluții de design interior.

Cei care doresc să afle inspirații în ideile mai mult decât profesioniste oferite de Laurențiu Paicu, o pot face căutând revista care va fi disponibilă pe toate rafturile de publicație media din România, începând cu 7 Septembrie.

 

Arhitectul Laurențiu Paicu, orăștian stabilit în București, la doar 33 de ani, a devenit unul dintre Top cei mai căutați și mai celebri Designeri de Interior din România.

A absolvit facultatea de Arhitectură ca Șef de Promoție, în 2015, avansând apoi într-o carieră semnificativă în domeniul amenajărilor interioare.

Deține publicații în peste 100 de reviste, colaborări cu toate posturile de TV din România, și a devenit host la propria lui rubrică televizată de Design Interior.

De asemenea, este premiat ca Designerul de Interior al anului în România și renumit pentru proiectele sale grandioase, de Penthouse-uri, Case și Vile, cu bugete de sute de mii și chiar milioane de euro.

Arhitecții au fost întotdeauna responsabili de toate construcțiile pe care le întâlnim în istoria umanității și în același timp, noi trebuie să ne lăsăm amprenta și în ceea ce privește designul interior al acestor spații. De ce ? Pentru că noi ca Oameni, petrecem cel puțin 80% din viață în spații interioare, ceea ce înseamnă că ar fi un mare păcat ca acele spații să nu fie bine gândite, funcționale și, desigur, frumoase…pentru că viața fără frumos este al naibii de tristă, ” spune Laurențiu Paicu cu convingerea că recunoașterea muncii sale prin premiile primite „marchează un pas înainte semnificativ în ceea ce înseamnă Designul de Interior de calitate, profesional și frumos în România.”

Creativ și metodic, mereu surprinzător,  Laurențiu Paicu la cei 33 de ani confirmă că nu anii de experiență sunt certificarea lui ca profesionist, ci îndrăzneala de a pune în practică, visurile clienților săi, cu determinarea celui care crede în sine.

 

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

După o urmărire ca în filme, un bărbat a ajuns în arestul poliției

După o urmărire ca în filme, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, a fost blocat după 2 km de un echipaj de poliție. Inițial, tânărul șofer nu a oprit la semnalul agenților de poliție.  La urmă misterul fugii de autorități s-a elucidat: bărbatul originar din Baia de Criș, era băut și nu poseda permis de conducere. Pentru fapta sa, a fost reținut pentru 24 de ore. […]

todayaugust 16, 2023 699

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%