Politică

Liberalii orăştieni au oferit mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor (fotoreportaj)

todaymartie 1, 2021 532 2

Background
share close

1 Martie marcat de liberali

Prima zi de primăvară nu a trecut neobservată de organizaţia PNL Orăştie. Liberalii orăştieni au oferit câteva sute de mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor care le-au ieşit în cale în prima zi a lunii Martie.

Gestul lor a fost apreciat de doamne şi domnişoare, cu atât mai mult cu cât au fost singurii prezenţi pe străzile din oraş pentru a oferi un mărţişor în acest început de primăvară.

În an neelectoral, mai puţine mărţisoare

De remarcat faptul că în ani electorali, reprezentanţii mai multor formaţiuni politice din Orăştie se angrenau în astfel de acţiuni. Anul acesta, nefiind un an electoral, s-a dovedit neatractiv pentru politicienii locali.

Fotoreportaj:

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Pompierii orăştieni au fost alertaţi duminică (video)

La un pas de o tragedie Vremea bună a scos oamenii la balcoane, însă neglijenţa unui locatar a fost aproape de a duce la o tragedie. Un muc de ţigară aruncat de la un etaj superior a aterizat în balconul unui vecin dintr-un bloc de pe strada Unirii din Orăştie. Din balcon a început să iasă fum, motiv pentru care oamenii s-au alertat şi au cerut ajutorul pompierilor. Pompierii orăştieni […]

todaymartie 1, 2021 1285 7 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%