Actualitate

Liceul Aurel Vlaicu e primul în zonă la Simularea Evaluării Naționale

todayianuarie 29, 2023 565

Background
share close
𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐄𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐬-𝐚 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐞𝐢𝐚𝐭
Elevii  din clasa a VIII-a, de la Liceul Teoretic Aurel Vlaicu,  au obținut 22 de note peste 9 la  disciplina „Limba și literatura română”, 7 note peste 9 la  disciplina „Matematică”  și 10 medii peste 9.  De asemenea, s-a obținut o notă de 10 la „Limba și literatura română”.  Media clasei a VIII-a din liceu, în urma celor două zile de simulare a  Evaluării Naționale, este 8,21.
Profesorii din liceul cel mai bun din zonă continuă pregătirea elevilor pentru acest examen foarte important, așteptat de elevii clasei a VIII-a cu multă emoție. În urma Evaluării Naționale se va face repartizarea în clasa a IX-a, în anul școlar 2023-2024, fără ca media din clasele V-VIII să mai conteze la calculul mediei de admitere.
O nouă simulare a Evaluării naționale se va organiza, de către ISJ Hunedoara, în viitorul apropiat.
Redacția Radio Color

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Prin perseverență și muncă, Marinela Szekely- poștărița din Simeria, locul I , din nou

Poștărița din Simeria, Marinela Szekely sau „Nela” cum îi spun prietenii, a surprins din nou. În acest sfârșit de săptămână a urcat pe podium de două ori, la două probe sportive diferite. De această dată, în cadrul competiției Cupa Romanian Masters Athletics 2023, organizată la București, a urcat pe podium cu locul întâi pentru grupa de vârstă 40-45 de ani, atât la proba de  aruncare cu greutatea, cât și la […]

todayianuarie 28, 2023 951

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%