Actualitate

Liceul Tehnologic Agricol din Geoagiu are elev premiat la Gala Excelenței „Iancu de Hunedoara”

todayoctombrie 6, 2023 423 1

Background
share close

Timid, dar constant, pentru al doilea an consecutiv, numele Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu este pronunțat în Gala Excelenței. Anul acesta, elevul Roberto Rauca alături de directorul instituției, Octav Cismașiu au urcat pe scena Teatrului de Artă pentru a primi diploma. Elevul singurului liceu agricol din județul Hunedoara a primit bursă de merit pentru participarea sa la olimpiada națională de tehnologii. Despre acesta, Octav Cismașiu spunea în alocuțiunea sa următoarele : „este un exemplu viu că învățătura nu cunoaște limite, că aspirațiile pot fi atinse, iar obstacolele pot fi transformate în trepte către succes.”

Liceul Tehnologic „Alexandru Borza” din Geoagiu a cunoscut o evoluție pozitivă. Ultimele evaluări naționale și examenele de bacalaureat au poziționat singura instituție cu profil agricol din județul Hunedoara, un trend de creștere.

La finalul Galei, directorul liceului ne-a acordat un scurt interviu.

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Liceul „Aurel Vlaicu” dublu reprezentat la Gala Excelenței ediția a VII-a

Elevul Liceului Teoretic "Aurel Vlaicu" din Orăștie Alexandru Todoran a deschis seria premiilor din cadrul Galei Excelenței " Iancu de Hunedoara " pentru rezultatele obținute anul acesta în cadrul competițiilor naționale și internaționale de informatică. Alături de profesorul său, Daniel Popa, a primit premiul la cea de-a VIII- a ediție a galei organizate anual în orașul Cetății, de către ISJ Hunedoara în parteneriat cu Alianța Timișoara Universitară și Marea Lojă […]

todayoctombrie 6, 2023 484

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%