Actualitate

Elenei Udrea i se vând terenurile și mașinile, anunță Lucian Heiuș

todayoctombrie 11, 2022 230

Background
share close

Românii cer de mult timp recuperarea banilor „furați”. Elena Udrea a fost mereu o țintă întrebărilor românilor.

Și ANAF are și ce vinde pentru a recupera  un prejudiciu  de  8,117 milioane de lei, creat de Udrea  prin organizarea Galei Bute.

Lucian Heiuș a anunțat  că ANAF  scoate la licitaţie 6  terenuri şi un punct de acces, precum şi două autoturisme ale Elenei Udrea, pentru a recupera prejudiciul,

 

” Valoarea acestor terenuri este de 3,296 milioane de lei, fără TVA. Toate amănuntele legate de această licitaţie le găsiţi pe site-ul ANAF-ului. La fel, sunt scoase şi două autoturisme aparţinând tot debitoarei”, a spus Heiuş la conferința de presă.

Licitaţia va avea loc  în data de 27 octombrie. Toate terenurile sunt situate în zona Străuleşti.
Autoturismele sunt  scoase la licitație în 9 noiembrie și sunt un Fiat 500 la preţul de pornire de 35.368 de lei şi un Mercedes-Benz la preţul de pornire de 37.971 de lei.

Președintele ANAF,  Lucian Heiuş a menţionat că ANAF a pus sechestru şi pe nişte terenuri în localitatea Nana, care urmează să fie valorificate, dar şi pe 50% din acţiunile Eurohotels, deţinute de Udrea.

Adriana Chira

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Fără penali în funcții publice, votată în Camera Deputaților

Persoanele care au suferit condamnări penale definitive nu mai pot să-și depună candidatura sau să fie alese în funcții publice. Prevederea se aplică atât la alegerile locale, cât și la parlamentare sau pentru Președintele României, potrivit unui amendament semnat și susținut de deputatul PNL Vetuța Stănescu. ”Conform legii votată astăzi în Camera Deputaților, nu au dreptul să își depună candidatura și să fie alese peroanele care la data depunerii candidaturii […]

todayoctombrie 11, 2022 130

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%