Actualitate

Lucian Heiuș e propunerea PNL pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi

todayoctombrie 9, 2023 462 2

Background
share close

Curtea de Conturi va avea șef nou. Lucian Heiuș este propunerea PNL pentru mandatul de vicepreședinte care va fi disponibil, curând, iar marți urmează să fie dat votul pentru cel care va urma să ocupe locul.

Această informație a fost confirmată de Rareș Bogdan care după ședința conducerii PNL a ieșit public și a făcut acest anunț.

Lucian Heiuș a fost unul din numele vehiculate pentru această funcție, înainte de această ultimă ședință. Veteran al Partidului Național Liberal, este un nume greu în lumea finanțelor ultimilor ani. Până de curând, acesta a fost președintele ANAF,  iar în prezent este secretar general al Ministe­ru­lui Finanțelor.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Principalul suspect în cazul crimei din Simeria este de negăsit

Drăgoi Caius Daniel, principalul suspect în dosarul de crimă de la Simeria este în continuare de negăsit.  Bărbatul este principalul suspect, iar cercetările au scos la iveală detalii șocante despre acest caz. Trei zilei înainte de crimă a fost prins și dus la audieri pentru furt calificat tot din casa fostei concubine. Acesta era cercetat în libertate, pentru tâlhărie calificată. „Cu privire la cel bănuit de comiterea infracțiunii de omor, […]

todayoctombrie 9, 2023 363

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%