Actualitate

Lucian Ovidiu Heiuș, secretar general al Ministerului Finanțelor Publice

todayiulie 3, 2023 308

Background
share close

Lucian Ovidiu Heiuș este noul secretar general al Ministerului Finanțelor Publice. Premierul Ion Marcel Ciolacu a semnat ordinul de numire în funcție, decizia urmând să fie publicată în Monitorul Oficial.

Lucian Ovidiu Heiuș s-a născut în data de 13 noiembrie 1965, la Orăștie. A absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, este licenţiat în economie al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca şi are un masterat în administraţie publică la Universitatea  „Vasile Goldiş” din Arad.

A fost, pe rând: director comercial SC Favior Vidra SA, director general SC Fabllor-Pell SRL, director executiv Directia Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara, Director general adjunct în Ministerul Finanțelor Publice, director general Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice din Regiunea Vest. A fost deputat de Hunedoara din partea PNL în perioada 2016 – 2020. În perioada 5 mai 2022 – 29 mai 2023 a fost președinte al ANAF.

 

 

 

Monalise Hihn

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Dăruiește o picătură de viață- Donează sânge

Centrul de Transfuzie Sanguină din Deva  organizează mâine la Orăștie, începând cu ora 08:30, o acțiune de colectare de sânge. Totul se va desfășura la etajul III din Policlinica Spitalului Municipal din Orăștie, în intervalul 8:30 -13:00. Se dorește prin aceste acțiuni, încurajarea persoanelor care pot dona sânge să ofere o șansă la viață celor  care au nevoie de ajutor în momente în care se poate  face diferența dintre viață […]

todayiulie 3, 2023 27 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%