Diverse

Lucrările de pe DN 68A, la Coșava, au fost sistate

todayaugust 1, 2023 309

Background
share close
Valorile foarte mari de trafic îngreunează intervențiile de pe DN 68A în zona Coșava, motiv pentru care lucrările de reparații se vor sista până la finele zilei de astăzi, urmând să fie reluate la o dată pe care o vom anunța ulterior.
Drumul național care leagă nodurile rutiere Margina și Holdea are trafic de autostradă, nefiind proiectat pentru asemenea valori de circulație. Aceste lucrări sunt esențiale pentru menținerea viabilității drumului în condiții de siguranță.
În zona Coșava, pe DN 68A s-a intervenit la eliminarea unor tasări locale apărute ca urmarea valorilor foarte mari de trafic. Drumul național care leagă în nodurile rutiere de pe autostrada A1, Margina și Holdea are trafic pe autostradă de circa 25000 de vehicule pe zi. Chiar și fără a fi lucrări pe acest sector, în ultimele două săptămâni au fost cozi foarte mari, la coborârea prin nodul rutier Margina nu este un drum proiectat pentru un volum atât de mare de mașini și TIR-uri, iar aceste lucrări care trebuie făcute,  sunt esențiale pentru menținerea viabilității drumului, în condiții de siguranță. Deoarece valorile foarte mari de trafic îngreunează intervențiile, s-a luat decizia sistării acestor reparații mai devreme, urmând să fie reluate la o dată pe care o vom anunța ulterior”, ne-a declarat telefonic Alina Sabou, responsabilă cu comunicarea din partea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.
  • cover play_arrow

    Lucrările de pe DN 68A, la Coșava, au fost sistate radiocolor

fișier audio: Alina Sabou, responsabilă cu comunicarea din partea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

„Uniți în Lupta împotriva Cancerului Pulmonar – Zi de Conștientizare

"Numărul cazurilor de cancer pulmonar în Institutul Marius Nasta, conform datelor din serviciul statistică, în primele 6 luni ale anilor 2021 - 2023 prezintă o variaţie minimă, altfel în primele 6 luni ale anului 2021 au fost diagnosticate 702 cazuri de cancer pulmonar, în primele 6 luni ale anului 2022 800 de cazuri de cancer, iar în primele 6 luni ale anului 2023 694 cazuri cancer pulmonar. Poate mai îngrijorător […]

todayaugust 1, 2023 8 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%