Actualitate

Lucrurile bune se întâmplă, oamenii de bine există

todayiulie 25, 2023 469 1

Background
share close

Recunoștință pentru reușita lor asta a simțit să transmită un localnic din Costești după ce echipa de salvatori reunită l-a găsit pe Relu, un localnic de 67 de ani care a dispărut duminică seara. 

Relu cum îi spun consătenii, s-a pierdut, însă  localnici, polițiști și pompieri s-au mobilizat și neobosit l-au căutat până l-au găsit. Finalul căutărilor a fost anunțat pe Facebook de unul dintre localnici care a mulțumit pentru promptitudine tuturor celor care care au participat.

Iată ce a transmis Daniel Ovidiu Diac pe Facebook referitor la acest caz:

Relu cum îi spunem noi a fost găsit și spre bucuria tuturor este în viață.

Salvatorii sunt agentul șef adjunct de poliție Gavriloiu Marius Alin care de curând a preluat conducerea Postului de Poliție Orăștioara de Sus și plt. adj. șef. Dîncșorean Grațian pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Orăștie, ambii aflați în timpul liber!” Acesta le-a mulțumit pentru colaborarea celor două instituții care le reprezintă și i-a asigurat de tot respectul său.

IPJ Hunedoara, prin purtătorul de cuvânt, Carla Strujan ne-a oferit amănunte:

  • cover play_arrow

    Lucrurile bune se întâmplă, oamenii de bine există radiocolor

„La data de 24 iulie 2023, în urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală, a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara – Orăștie, jandarmilor din cadrul Detașamentului de Jandarmi Orăștie precum și a unor cetățeni din satul Costești, cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 67 de ani din comuna Orăștioara de Sus, județul Hunedoara, acesta a fost depistat pe pășunea din proximitatea satului Costești, denumită popular ,,La Perete”, acesta fiind conștient și cooperant.
La activitățile de căutare, au participat 20 de polițiști, lucrători ISU și jandarmi și un număr de 10 cetățeni din localitatea Costești.
Bărbatul, a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Galerie foto:

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

O nouă tragedie legată Spitalul Municipal din Hunedoara. O femeie de 84 de ani a căzut de la etajul al treilea

O nouă tragedie legată Spitalul Municipal din Hunedoara. O femeie de 84 de ani a căzut de la etajul al treilea al unității spitalicești. Căzătura i-a fost fatală, medicii constătând decesul acesteia. Cu detalii,  Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara (fișier audio): „La data de 25 iulie 2023, ora 05:40, o femeie în vârstă 84 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul 3 al unei […]

todayiulie 25, 2023 252

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%